PLANERADE KULLAR

Valpar till salu
&
Planerade parningar 

If you are interested of purchasing a pup, and have questions or want more information about one of the combinations, please contact us by:

Mobil/Cell phone: +46 76 32 16 505           ⌘         E-post/Mail: kennel[at]stoltaebbas.se

Vi har planerade kullar klara för 2019, och till dessa söker vi ett antal fodervärdshem. För att vara aktuell som fodervärd behöver vi träffas för att vi båda ska kunna få chansen att bilda en uppfattning om varandra. Att bli fodervärd innebär inte att du får en gratis hund. Nej, det innebär ett stort ansvar att ta hand om och vårda ett ev framtida avelsdjur för att vi ska kunna bevara de avelslinjer som vi på kennel Stolta Ebbas har. Vi som uppfödare ansvarar för meritering och de hälsoundersökningar som hunden bör göra för att ev kunna gå i avel.
Vill du veta mer vad det innebär att vara fodervärd så har Svenska Kennelklubben mer information om det här.

Fri prövningsrätt förbehålles vid försäljning av valpar. Vi förbehåller oss rätten att tacka nej om det inte känns som rätt hem, såväl när det gäller försäljning som fodervärd. Det viktiga för oss är att hunden får det bra och att man kan tänka sig ett nära samarbete med uppfödaren då hunden är och blir en viktig pusselbit i ett långsiktigt avelsarbete.

Låter det intressant? För att få veta mer och som första kontakt, mejla oss på kennel[at]stoltaebbas.se med information om er själva, familjeliv, ev tidigare hunderfarenheter samt fullständiga kontaktuppgifter.

                                                                                                                                                                                                              

© All rights reserved  www.stoltaebbas.se