PLANERADE KULLAR


Planerade parningar

Planned litters 

If you are interested of purchasing a pup, and have questions or want more information about one of the combinations, please contact us by:  E-post/Mail: kennel[at]stoltaebbas.se

Fri prövningsrätt förbehålles vid försäljning av valpar. Vi förbehåller oss rätten att tacka nej om det inte känns som rätt hem, såväl när det gäller försäljning som fodervärd. Det viktiga för oss är att hunden får det bra och att man kan tänka sig ett nära samarbete med uppfödaren då hunden är och blir en viktig pusselbit i ett långsiktigt avelsarbete. Vi förutsätter att de som vill ha valp från vår uppfödning håller kontakt med oss och förhoppningsvis har tålamod att vänta tills vi har just den rätta valpen för dem och deras familj.

Vi har planerade kullar klara för 2020, och till dessa söker vi även ett antal fodervärdshem helst inom ca 100 km avstånd. Att bli fodervärd innebär inte att du får en gratis hund. Nej, det innebär ett stort ansvar att ta hand om och vårda ett ev framtida avelsdjur för att vi ska kunna bevara de avelslinjer som vi på kennel Stolta Ebbas har.  Vill du veta mer vad det innebär att vara fodervärd så har Svenska Kennelklubben mer information om det här.

Låter det intressant? För att få veta mer och som första kontakt, mejla oss på kennel[at]stoltaebbas.se med information om er själva, familjeliv, ev tidigare hunderfarenheter samt fullständiga kontaktuppgifter.


Litter 1 2020

Danish-swedish farmdog planned litter 2020 Hurrelvingens Maia Nebula and Stolta Ebbas Irminsul Of Sweden
Litter 2 2020


Danish-swedish farmdog planned litter 2020 Stolta Ebbas Hnoss Härn Härfjätter and Gartnervejens Nidhug Af Rind

                                                                                                                                                                                                              

© All rights reserved  www.stoltaebbas.se