VALPAR TILL SALU

FÖDDA VALPAR

till salu

 

Är du intresserad av valp och vill ha mer information? Har Du frågor om våra hundar, kombinationer, vår avel?

Ring oss gärna & fråga oss, då det nog är vi som bäst kan svara på sådant som rör vår uppfödning & kennel.

När vi säljer hundar så följer vi Svenska Kennelklubbens avtal, och behåller vi någon valp för placering i fodervärdshem så använder vi oss utav SKK:s hel- eller halvfoderavtal. Mer information om detta hittar Du på SKK:s hemsida, www.skk.se.

Fri prövningsrätt förbehålles vid försäljning av valpar.

If you are interested of purchasing a pup, have questions or want more information about one of the combinations, please contact us by:

cell phone: +46 76 32 16 505 ⌘ mail: kennel[at]stoltaebbas.se

DANSK-SVENSK GÅRDSHUND

 

Vi kommer att ha 3 planerade kullar över vinterperioden med leverans i december 2018 och januari 2019. Till dessa kullar söker vi fodervärdshem. För att vara aktuell som fodervärd behöver vi träffas antingen hemma på kenneln eller på någon hundaktivitet, för att båda ska kunna få chansen att bilda sig en uppfattning om varandra.

 

Vi förbehåller oss rätten att tacka nej om det inte känns som rätt hem. Det viktiga för oss är att hunden får det bra och att man kan tänka sig ett nära samarbete med uppfödaren då hunden är och blir en viktig pusselbit i ett långsiktigt avelsarbete.

 

Låter det intressant? För att få veta mer och som första kontakt, mejla oss på kennel[at]stoltaebbas.se med information om er själva, familjeliv, ev tidigare hunderfarenheter samt kontaktuppgifter.

kennel Stolta Ebbas

Gärdesboda Roskängen 4

545 90 TÖREBODA

Mobil 076 32 16505

kennel(at)stoltaebbas.se

 

© All rights reserved www.stoltaebbas.se