Ceasar och Jazza 2018
Adens Jazziga Jäntan

Adens Jazziga Jäntan är en inköpt tik från Lars Adeheimer, Harlösa, kennel Adens.

Jazza är född 2016 och är från en kombination efter DK UCH SE UCH NO UCH My Bonnie Rundhåndede Robert och undan Riddarens Vågade Kuttersmycke. Hon är inte mycket utställd ännu men blev 4:e Bästa Tik med CK vid SGVK:s nationella utställning i Landskrona 2018. Domare var Christina Bjerstedt-Johansson, Sverige, och det var 39 st hundar som tävlade.

Jazza är vit och viltfärgad, och hon är en kompakt tik med typiska proportioner, bra förbröst och djup bröstkorg, utmärkt rastypiskt uttryck och huvud.

Jazza är höftledsröntgad och avläst med HD B.

 

Adens Jazziga Jäntan

4 Bästa Tik med CK

Lång Svans

HD B

SE uCH FI uCH Stolta Ebbas Cernunnos Af Mac Cee (Ceasar) är vår avelshane av egen uppfödning efter vår stamtik Rippåsens Stolta Ebba. Han är Svensk och Finsk Champion (utställning), och har 1 Danskt Reservcert. Ceasar har gjort Mentalbeskrivning Hund (MH) vilket visar att han är en självsäker, mycket lekfull och nyfiken individ men utan stress och att han är skottfast. Han en utpräglad råttehund med en stark instinkt att hålla rent från sork och möss.

Ceasar har totalt 48 avkommor i 9 olika kullar, varav 12 stycken är exporterade till bland annat USA, Nederländerna, Norge och Finland. Han har i sina kullar visat att han är en stark nedärvare av stabil mentalitet, god hälsa och god rastyp till sina avkommor. Flera av hans avkommor är Champions inom olika discipliner, och de har tävlat och tagit titlar i allt från Rallylydnad, Agility, Flyball, Rallylydnad, Barnhunt mm.

 

Ceasar är höftledsröntgad och avläst med HD A.

 

Vi ser fram mot denna spännande nya kombination av linjer med fina och rastypiska hundar bakom Jazza och Ceasar av lantrasen Dansk-svensk gårdshund - verkligen en anrik dansk-svensk kombination som vi ser fram emot att följa framöver.

SE UCH FI UCH Stolta Ebbas Cernunnos Af Mac Cee

 

SE UCH FI UCH Stolta Ebbas Cernunnos Af Mac Cee

Svensk och Finsk Champion, 1 reservCert Danmark

Mentalbeskrivning Hund (MH)

Lång svans

HD A

MH  protokoll SE20339/2008

 

Protokoll från Mentalbeskrivning Hund (MH)

Stolta Ebbas Cernunnos Af Mac Cee

 

Fiktiv stamtavla Ceasar Chili

 

Inavelskoefficient för kombinationen 0,0 %.

HD Index 99.

kennel Stolta Ebbas

Gärdesboda Roskängen 4

545 90 TÖREBODA

Mobil 076 32 16505

kennel(at)stoltaebbas.se

 

© All rights reserved www.stoltaebbas.se